Önkiszolgáló raktár a Gyáli úton

Mitől lesz önkiszolgáló egy önkiszolgáló raktár?

Egy raktár óriási segítség tud lenni, ha otthon már túl sokat halmoztál fel. Eljöhet ugyanis a pont, amikor nem férsz el kényelmesen otthonodban, ilyenkor pedig lépni kell! Ez azonban nem is olyan egyszerű, mindenkinek vannak olyan ingóságai , amiket ugyan soha nem használ, de érzelmi szálak fűzik hozzá, így nem tud tőlük megválni. Ott van még a fejedben bujkáló kérdés is: “mi van, ha mégis szükség lesz rá?”. Ilyenkor jön jól tehát egy megbízható raktárhelyiség. A hagyományos raktárakkal szemben pedig még jobb választás az önkiszolgáló raktár – el is mondjuk, hogy miért!

Miben különbözik az önkiszolgáló raktár a hagyományos raktárakkal szemben?

Leginkább a biztonságban és rugalmasságban. Az önkiszolgáló raktárak esetében ugyanis te szabod meg, hogy mikor jössz el holmidért, mennyi időt töltesz a raktárban, illetve milyen gyakran látogatsz be. Nem kell időpontot egyeztetned, a személyzetnél érdeklődnöd, vagy épp a nyitvatartási időhöz alkalmazkodnod. Az év 365 napjának 0-24 órájában beugorhatsz a tárolódba, ha valamire szükséged lenne! Olyankor is, ha….

  • az éjszaka közepén ennél nagymamád kedvenc süteményéből, de a régi receptkönyveket a biztonság kedvéért egy tárolóban őrzöd
  • olyan szép napos időre ébredsz, hogy muszáj elmenned egy körre a bringáddal, de az télre egy raktárban pihen
  • hónapok óta kerülgeted otthon a feleslegessé vált holmidat, és hirtelen elkap a tenni akarás: most rögtön meg akarsz szabadulni tőlük

A rugalmasság viszont nem mehet a biztonság kárára: raktárépületünket korszerű 24 órás kamerás megfigyelőrendszer és biztonsági személyzet őrzi minden egyes nap. Tárolóink emellett riasztóval felszereltek, a bejutás pedig kizárólag a tárolódhoz kapott chipkártyával és saját lakatoddal lehetséges.

Miért válaszd az Euro Mini Storage szolgáltatását?

Az ingatlaneladásra szakosodott oldalakon hosszan sorakoznak a kiadó raktárak is. Ezeknél viszont valóban csak az adott épületrészt kapod meg, aminek a védelméről magadnak kell gondoskodnod. Ráadásul árban is igen borsosak, tehát semmilyen szinten nem jársz jobban.

A hagyományos raktáraknál a biztonság már megoldott, de az önkiszolgáló raktárral járó szabadságot itt sem kapod meg. Gondolj csak bele, hogy hirtelen szükséged lenne valamire, ami a raktáradban pihen, de az átvételét a nyitvatartási időhöz kell igazítanod. Miért tennéd, ha egy önkiszolgáló raktárban sokkal rugalmasabb feltételek várnak?

Vedd is fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik örömmel segítenek megtalálni számodra az ideális raktárat!