Tároló bérlése átmeneti időre is

Tároló bérlés gyorsan, rövid időre – Ha azonnali megoldás kell

Kicsi vagy nagy tároló bérlés csak egyetlen hónapra? Nálunk igényeidre szabott szolgáltatást találsz költözéshez, esküvői díszlet ideiglenes tárolására vagy akár ajándékok elrejtésére is. Tudd meg, mit és milyen feltételekkel raktározhatsz!A tároló bérlés sokak fejében hosszú távra szóló elköteleződést jelent. Azonban átmeneti segítségént, gyorsan és rövid időre is igénybe vehető lehetőségeket is találsz, különösen nálunk, az Euro Mini Storage rugalmas szolgáltatásával. Korszerű és biztonságos raktárunkban személyre szabhatod a számodra szükséges alapterületet, ugyanakkor a bérlési időt is igényeidhez mérten alakíthatod. Sokszor nem kell több, csupán pár hét vagy néhány hónap dolgaid megfelelő tárolására. Hoztunk néhány példát ezekre az estekre.

Pár hónapos tároló bérlés annak, aminek még nem találtad meg a helyét

Új otthonodat keresed vagy vállalkozásodnak kutatsz megfelelő üzlethelyiség után, közben pedig szuper bútor és berendezés ajánlatok jönnek veled szembe? Nem kell kihagynod őket csupán azért, mert még nincs hová tenni! Nálunk már egyetlen hónaptól megoldható a tároló bérlés, tehát hozzánk nyugodtan begyűjtheted az áhított darabokat. Hozhatod egyszerre az összes megvett berendezést, de apránként is bepakolhatsz, hiszen self storage rendszerünk nonstop hozzáférést biztosít a számodra. Itt már csak az a kérdés, hogy mekkora alapterületet fogsz megtölteni. Az optimális helykihasználásról összeállítottunk egy kisokost, a méret kiválasztásához pedig használd a tárhelybecslő kalkulátorunkat!

Gyors és átmeneti tároló bérlés költözéshez, felújításhoz

Az egy hónapos bérlési idő lakás vagy iroda felújításakor is elegendő lehet, de költözéshez is ideális, ha gördülékenyen mennek a dolgok. Nálunk a mini lakások kevéske tartalmától egészen a sokszobás családi házak tetemes mennyiségű berendezéséig bármit elraktározhatsz 1 hónaptól kezdve akár nagyon hosszú ideig is.
Sokszor előfordul, hogy az eddigi lakást már sikerült eladni, az újba viszont több-kevesebb csúszás miatt még nincs mód beköltözni. Rokonokhoz, barátokhoz, albérletbe vagy épp szállodába pedig nem igazán vihetjük minden ingóságunkat. A dohos pincék, a kétes biztonságot nyújtó garázsok, az eleve zsúfolt közös tárolók, vagy a hosszú távra bérelhető, nagy alapterületű raktárak egyformán lelombozóak, és többnyire nem is gazdaságosak. Itt jövünk a képbe mi, az Euro Mini Storage, ahol a tároló bérlés az egészen apró helyigényű holmiktól a hatalmas alapterületet elfoglalókig is gyorsan és gördülékenyen megoldható, akár rövid határidővel is.

Ajándékot vettél és az átadásig nem tudod hol elrejteni

Ha nagyobb méretű vagy több ajándékot, meglepetést vásároltál, de a lakásodban nincs módod elrejteni a célszemély elől, szintén jó megoldás lehet a tároló bérlés. Nálunk csupán 1m2-t is bérelhetsz. Akkora helyet adunk, amekkorára szükséged van, ha néhány hétig, pár hónapig még rejtegetnéd a tökéletes meglepetést. Új bicikli a gyereknek? Drága TV, szuper csocsóasztal, vagy profi edzőgép? Esetleg egy óriási plüssmackó? Ezeket aligha tudod eldugni a ruhásszekrényben vagy a polc tetején. Hozd el hozzánk, ahol biztonságos, higiénikus és modern körülmények között tárolhatod.

A rövid határidős tároló bérlés akkor is megkönnyíti a dolgod, ha ünnepi díszítést, esküvői dekorációt, rendezvénykellékeket kellene biztonságosan tárolnod, de nem tudod hol megoldani. Bizonyos drága, vagy méretes dekorációk tárolása speciális feltételeket kíván meg, nálunk azonban minden szükséges paraméter elérhető.

Tároló bérlés – minimális igényekre is maximális rugalmasság

Keress minket a leggazdaságosabb és leginkább rád szabott tároló bérlés lehetőségekért akármilyen helyzetben! Ha többet szeretnél megtudni, itt arról olvashatsz, mitől függ a tároló bérlés ára, és megadott elérhetőségeink egyikén bővebb tájékoztatáshoz is juthatsz vagy kérj rögtön ajánlatot, hogy mielőbb lekerüljön válladról a teher.