Kedvező raktár bérlés árak az Euro Mini Storage-nál

Mitől függ a raktár bérlés ára? Ismerd meg lehetőségeid!

A raktározási szolgáltatások óriási segítséget nyújtanak, ha lakásfelújítás, költözés előtt állsz, vagy egyszerűen csak nem férsz el otthonodban a túl sok holmi miatt. A raktár bérlés ára azonban sok tényezőtől függ, ezért érdemes alaposan körülnézned, mielőtt választasz. Az Euro Mini Storage különböző méretű, felszerelésű és alaprajzú raktárakkal kínál megoldást minden eshetőségre.

Folyamatos akciók várnak

Igyekszünk ügyfeleink számára a lehető legkedvezőbb raktár bérlés árakat kínálni, de ezek mellett időszakos és folyamatos akciókkal is készülünk. Ezeket az aktuális szezonnak és raktárunk kihasználtságának függvényében tudjuk kialakítani, ezért érdemes figyelemmel követned oldalunkat.

Hogyan válassz raktárat?

Érthető, hogy a megfelelő tárolási megoldás keresésekor fontos szerepet játszik az anyagi vonatkozása is. A raktár bérlés ár több tényezőből tevődik össze, ezeket érdemes szem előtt tartanod a böngészés során. A díjak megfizetésével nem csak egy tárolót kapsz, hanem mindazon kiegészítő szolgáltatásokat is, amiket a raktár kínál.

A biztonság. Az Euro Mini Storage nonstop kamerás megfigyelőrendszert üzemeltet, melyet a legmodernebb technológiával fejlesztettek. Emellett élő biztonsági szolgáltatunk is a helyszínen őrködik a nap 24 órájában.

A körülmények. Sokan akár évekre is ránk bízzák személyes tárgyaikat, ezzel nem csak biztonságuk, de épségük garantálását is kezünkbe adják. Például egy bútor raktár esetében különösen fontos a megfelelő körülmények biztosítása, nehogy rongálódjon a berendezés. Raktáraink mindegyikében gondoskodunk az ideális körülményekről: korszerű szellőző-, fűtő- és hűtőrendszerünk egyaránt garantálja a megfelelő páratartalmat és hőmérsékletet.

Alaprajz. A raktár bérlés ára általában annál magasabb, minél nagyobb területről van szó. Az is természetes azonban, hogy csak annyi helyért szeretnél fizetni, amennyire valóban szükséged van. Kínálatunkban ezért nem csak különböző méretű, de különféle alaprajzú tárolókat is találsz. Így segítünk, hogy akár a legszokatlanabb méretű bútoraidnak is megtaláld az ideális tárolót, amivel nem kell többet fizetned, mint a tényleges helyigényük.

Kedvező raktár bérlés ár, magas színvonalú szolgáltatás

Az Euro Mini Storage-nál azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkkal ügyfeleink minden igényét kielégítsük. Akár csak néhány fontos dokumentumnak, akár kétkerekűdnek vagy otthonod teljes berendezésének keresel egy biztos helyet, nálunk megtalálod!

Ahhoz pedig, hogy felmérhesd, mekkora raktárra lenne szükséged, próbáld ki ingyenes tárhelybecslő kalkulátorunkat! Segítségével néhány perc alatt megtudod, hogy hány négyzetméteres tárolót keress kínálatunkban, így pontosan csak annyi helyért fogsz fizetni, amennyit ki is használsz.

Ha már tudod, mekkora az ideális tároló számodra, kérj ajánlatot!