Bérelhető raktárak az Euro Mini Storage-nál

A bérelhető raktárak használata: Mire figyelj a pakolás során?

A bérelhető raktárak kiváló megoldásként szolgálhatnak költözés során, vagy ha csak egyszerűen helyet szeretnél felszabadítani otthonodban. Félsikernek számít, ha kitaláltad, hogyan érdemes bepakolnod egy raktárhelyiségbe, de a feladat ezzel még nincs letudva. Ha szeretnéd biztonságosan tárolni ingóságaidat, és optimálisan kihasználni a raktárhelyiség méreteit, érdemes néhány extra lépést beiktatnod a folyamatba. Kövesd az alábbi tárolási tippeket, hogy Te is úgy pakolhass, mint egy profi!

A tökéletes tároló kiválasztása a bérelhető raktárak közül

Válassz megbízható raktározással foglalkozó céget

Amikor egy harmadik félre bízod féltett kincseid, lényegében bizalmat szavazol neki, hogy valóban gondoskodni fog róluk. Ezért mindig ellenőrizd a szóban forgó cég megbízhatóságát! Még bérlés előtt tájékozódj a közösségi oldalakon, olvass értékeléseket korábbi ügyfelektől. Ne csak az ár alapján dönts!

Ne hagyd a választást az utolsó pillanatra

A megfelelő raktárhelyiség kiválasztásának több kulcsfontosságú tényezőn kell alapulnia. Ide tartozik az ár, a méret és hogy mennyire kényelmes a használata. Állj neki időben a bérelhető raktárak keresésének, és mérd fel lehetőségeidet!

Készíts leltárat

Ez elsősorban abban lesz segítségedre, hogy rendszert teremt, átláthatóvá teszi a helyzetet és meghatározza, hogy milyen méretű tárolóra van szükséged. Meggyőződhetsz közben arról is, hogy mindent előkészítettél, amit terveztél.

Ha ezzel a lépéssel elkészültél, az oldalunkon található tárhelybecslő segítségével kiszámíthatod, hogy mekkora tároló az ideális számodra.

Járj utána a helyes bepakolási módnak

Amint megtaláltad a megfelelő céget, összekészítettél mindent, és kiszámoltad azt is, hogy mekkora területre van szükséged, már fél úton jársz. Érdemes még néhány további hasznos lépést szem előtt tartanod, hálás leszel magadnak az előrelátásodért!

A tárgyak előkészítése

Nem elég, ha mindent bedobálsz egy kartondobozba, a szekrényeket pedig egymásra pakolod a teherautóban. Győződj meg arról is, hogy a szállítás és tárolás során ingóságaid védve vannak – különös figyelemmel a törékeny darabokra. Hagyd is becsomagolva őket.

Bizonyos bútorokat a könnyebb szállíthatóság és a helytakarékosság érdekében lapra szerelve, a saját dobozában is tárolhatsz. Lehetőleg fordítsd az elemeket az oldalukra, hogy maximálisan ki tudd használni a rendelkezésre álló teret. A székeket és az asztalokat érdemes buborékfóliával körbecsomagolni vagy párnákkal védeni. Amennyiben komódok vagy fiókos bútorok is vannak a tárolni kívánt bútorok között, bátran pakolhatsz a fiókjaikba is.

A dobozokat tedd egymásra vagy a bútorok tetejére, de figyelj a súlyukra és a tartalmukra, hogy később ne érjen meglepetés.

A lámpákról távolítsd el az izzókat és a búrákat, majd csomagold be ezeket is külön-külön. A szőnyegeket tekerd fel és tedd egy polcra vagy állítsd fel a helyiség egyik sarkában.

Matricázd fel a dobozokat és készíts rajzot

Ha raktárt bérelsz, nagy valószínűséggel néhány hónapig nem lesz szükséged az elpakolt tárgyakra. Ám bármennyire is jó a memóriád, ez éppen elég idő lesz arra, hogy elfelejtsd, melyik dobozban mi van. A dobozok felcímkézése leegyszerűsíti a kipakolást, de nagy segítség akkor is, ha csak épp be kell ugranod valamiért.

Sok holmi vagy nagyobb tároló esetén érdemes akár le is rajzolni, hogy mit hol helyeztél el a raktárhelyiségen belül.

A bérelhető raktárak is rendelkeznek saját szabályzattal

Az önkiszolgáló raktár remek módja sokféle tárgy tárolásának, ugyanakkor mindig olvasd el az adott cég szabályzatát, ami útmutatásul szolgál, hogy mik azok a dolgok, amelyeket tilos oda vinned. Általában ide tartoznak az élő (és elhullott) állatok és növények, a fegyverek és a lőszerek, minden gyúlékony anyag, mint például az üzemanyag, az olaj és a propán, valamint a festékek és maró anyagok.

A konzervek és a nem romlandó élelmiszerek tárolása általában rendben van, de gondolj csak bele: mi más vonzhatná jobban a rágcsálókat és rovarokat, ha nem az élelem?

Mindig zárd be magad után az egységet!

Sokan úgy gondolják, hogy nem szükséges teljesen bezárni a raktárukat, mert úgyis megfigyelik. Ez alapvetően igaz, ám biztonsági intézkedésből soha nem lehet elég. Mindig győződj meg róla, hogy megfelelően rögzítetted a zárakat!

Az Euro Mini Storage bérelhető raktárak széles választékával vár a Gyáli úton. Az épületben biztonságban tudhatod dolgaidat, hiszen nálunk tárolt értékeid 24 órában kamerás megfigyelés alatt állnak, ezen felül pedig minden raktárunk füst-, illetve betörésérzékelővel felszerelt.

Találd meg a számodra ideális méretű tárolót tárhelybecslőnk segítségével és kérj is mindjárt ajánlatot kényelmesen, online!