Raktár nyárra

Raktárhelyiség nyárra – avagy hol tároljátok értékeiteket, ha hosszabb időre elutaztok?

A nyáron menekülnétek a városból? Már előre tudjátok, hogy a balatoni nyaralóban vagy a vidéki házban, esetleg a nagyszülőknél töltitek a legmelegebb hónapokat? Az értékeiteket most bátran hátra hagyhatjátok Budapesten. Az Euro Mini Storage raktárhelyiség nyárra is megoldást jelenthet!

 

Ismerős érzés, hogy ülsz a Balaton partján egy hideg sörrel a kezedben, élvezed, hogy végre szabad vagy és semmi dolgod, majd egyszer csak beléd hasít az érzés, hogy biztonságban vannak-e a dolgaid Budapesten? Legszívesebben autóba pattannál, hogy ellenőrizd megvan-e minden? Ha szeretnél nyugodt maradni a nyári hetekben, itt a megoldás!

Az Euro Mini Storage raktárépületében bérelt tároló 0-24 óráig élő és kamerás őrzés alatt áll, valamint betörés- és füstérzékelővel van ellátva. Több száz kilométerről, külföldi tartózkodás esetén akár messzebbről sem kell aggódnunk, hogy mi lehet Budapesten hagyott értékeinkkel. 

 

 

Ha pedig nemcsak a nyári szünetben hagyjátok hátra lakásotokat, hanem hosszabb időre külföldre költöztök, akkor is keressetek minket bátran! Raktárainkat akár évekre is igénybe vehetitek.