Tarts rendet bérelhető tárolódban tippjeinkkel!

Pakolási kisokos bérelhető tárolódhoz – Így lesz átlátható a rendszer

Egy bérelhető tároló remek módja annak, hogy biztonságban tudd átmenetileg feleslegessé vált holmid, és helyet szabadíts fel otthon. Másrészt viszont, ha nem fordítasz kellő figyelmet egy átlátható rendszer kialakítására bepakoláskor, idővel a raktárban átveszi az uralmat a káosz. Előzd ezt meg, fogadd meg tanácsainkat!

Rendszerezz a raktárban!

Mindent címkézz! Nem elég annyi, hogy „konyha” vagy „iroda”, írj konkrétabb kategóriákat! Gondolj csak bele: a nagymamádtól kapott bögréd után kutatva legalább 5 db „konyha” feliratú dobozt kellene kibontanod, ami még mindig elég időigényes. Pro tipp, hogy a doboz minden oldalát címkézd, így akárhogy is helyezed el végül, biztosan látni fogod, mi van benne.

Válassz minőségi dobozokat a pakoláshoz! Kétségkívül egyszerűbb összeszedni az otthon fellelhető kartondobozokat, mégis inkább azt mondjuk, hogy fektess be professzionális csomagolóanyagokba! Egyrészt az egyforma méretű dobozok sokkal hatékonyabb térkihasználást tesznek lehetővé, hiszen kevésbé kell „legóznod” velük. Másrészt pedig a bennük tárolt holmid épségére is ügyelhetsz, ha minőségi anyagból készült, strapabíró dobozokban helyezed őket nyugalomba. A raktár bérlése előtt látogass el üzletünkbe is és szerezd be a legjobb minőségű csomagolóanyagokat!

Hagyj üresen átjárható utakat! Ha az egész raktárhelyiséget beépíted plafonig dobozokkal, igaz, hogy több holmid fog elférni a tárolóban, ám ha szükséged van valamire, mindent ki is kell pakolnod. Tervezd meg úgy a pakolást, mintha egy labirintust építenél, és a dobozok sorai között számolj kis járatokkal, amiken minden egyes dobozhoz el tudsz jutni a bejárattól.

Pakolj következetesen! Két fő szabályt tarts észben, miközben megtöltöd a dobozokat, illetve mikor a dobozokat helyezed a raktárba:

  • Nehezeket alulra, könnyebbeket sorban felülre
  • Képezz kompakt egységeket!

Utóbbihoz a kisebb tárgyakat pakold egybe. Be is biztosíthatod, hogy el ne mozduljanak, rögzítsd őket egymáshoz ragasztószalaggal.

Találj rá az ideális bérelhető tárolóra!

A fenti erőfeszítések azonban mind kárba tudnak veszni, ha nem találsz megbízható tárolót. Hiába ügyelsz holmid épségére a csomagoláskor és bepakoláskor, ha a raktárban nincsenek meg a hosszú távú tároláshoz is megfelelő körülmények.

Ezért az Euro Mini Storage raktáraiban korszerű szellőztető-és fűtési rendszer került kiépítésre, így a kényesebb bútorokat és a speciális textúrájú holmikat is biztonságban tudhatod. A self-store rendszernek köszönhetően ráadásul szó szerint bármikor – az év 364 napján, 0-24 órában – hozzáférsz a tárolódban lévő holmidhoz!

Nézz is körül bérelhető tárolóink között és találj rá a számodra ideális méretre, alaprajzra! Ha segítségre van szükséged, használd hozzá ingyenes tárhelybecslő szolgáltatásunkat!