Hogyan keress kerékpár tárolót?

Tudd mindig biztonságban bringád – így keress kerékpár tárolót!

Most, hogy végre beköszöntött az igazi tavasz, minden hétvége a bringázásé. Ez azonban azt is jelenti, hogy biciklid egész héten a lakásban áll, várva a szombati indulást, te pedig nap mint nap kerülgetheted. Ennél van jobb megoldás is, keress neki egy biztonságos kerékpár tárolót, ahol bármikor lerakhatod és felveheted.

A 3 legfontosabb szempont, ha bringád tárolásáról van szó

Biztonság. Ez teljesen nyilvánvaló, ha nem lenne fontos számodra, akár a ház előtt is parkolhatnál vele az utcán. Remek megoldás, ha bérelsz magadnak egy könnyen hozzáférhető tárolót, ahol nonstop biztonsági szolgálat gondoskodik kedvenc kétkerekűt biztonságáról.

Már említettük is a következő szempontot: könnyű hozzáférhetőség. A szeszélyes tavaszi időjárásban nem tudhatod, hogy melyik nap lesz tökéletes bringázásra. Ezért olyan raktárra van szükséged, ahová bármikor könnyen elugorhatsz, amikor épp ideálisak a körülmények egy biciklitúrára. A hozzáférhetőség itt nem csak azt jelenti, hogy fizikailag könnyen megközelíthető helyen legyen a raktár, de azt is, hogy ne csak egy kijelölt idősávban mehess be.

Rugalmas feltételek. Megeshet, hogy az igazi jó idő beköszöntével egyszercsak úgy érzed, hogy mostantól minden nap bringával járnál dolgozni. Innentől kézenfekvő, hogy nem akarod fizetni a raktárbérlést. Keress tehát olyat, ahol már akár egyetlen hónapra és határozatlan időtartamra is bérelhetsz tárolót, hogy bámikor gond nélkül felmondhasd.

Jó hírünk ráadásul, hogy ezeket mind megtalálod az Euro Mini Storage kerékpár tárolóiban! A pesti belvárostól mindössze negyed órányira található óriási raktárépületben 0-24 órás élő biztonsági szolgálat és kamerás megfigyelőrendszer védi bringád, modern tárolóink felszereltsége pedig az ideális körülményekről is gondoskodik.

A legjobb pedig, hogy bármikor eljöhetsz érte! Saját chipkártyáddal és lakatoddal a nap bármely szakában hozzáférsz tárolódhoz.

Bérelj kerékpár tárolót az Euro Mini Storage-nál!

Kínálatunkban különböző méretű és alaprajzú raktárhelyiségeket találsz. Bár igaz, hogy a kerékpár tároláshoz elegendő egy 1-2 m2-es raktár, ha egyszerre több holmid is eltüntetnéd a lakásból, megéri nagyobban gondolkodnod.

És bármikor kedved szottyan bringázni a szép időben, eljöhetsz érte hozzánk – raktárunk ugyanis a hét minden napján, napi 24 órában nyitva áll bérlőink előtt. Raktáraink aktuális telítettségéről érdeklődj munkatársainknál!