Raktár kiadó Budapest IX. kerületében

Személyre szabható raktár kiadó Budapest IX. kerületében

Lakóhelyedhez közel keresel megbízható tárolót, ahol felhalmozott vagy feleslegessé vált ingóságaid nyugodt szívvel ott mernéd hagyni? Az Euro Mini Storage kínálatában többféle méretű és alaprajzú raktár kiadó Budapest könnyen megközelíthető részén.

A könnyű elérhetőség a raktár választásának egyik fő szempontja

Gyáli úti telephelyünk könnyen, a forgalmas belvárost elkerülve közelíthető meg, gépjárművel mégis alig 20 percre található onnan. Emellett tömegközlekedési eszközzel is el tudsz hozzánk jutni a város bármely részéről.

A kényelem végett akár egészen a bérelt raktárszobáig be tudsz hajtani autóval, hogy onnan már csak pár lépést kelljen megtenned kezedben a súlyos tárgyakkal.

Elérhetőség alatt nem csak a megközelítést értjük. Raktárunk tervezésekor fontos szempont volt, hogy ügyfeleink az év bármely napján hozzáférhessenek a nálunk tárolt ingóságaikhoz. Nem okoz problémát, ha egy hideg téli este jut eszedbe, hogy nem vetted még elő kedvenc nagykabátod, akár rögtön érte is jöhetsz. De akkor sem kell megijedned, ha a hétvégi vendégseregnek nem jut elegendő ülőhely, vasárnap is elviheted a nálunk tárolt extra székeket.

Self store kialakításunknak köszönhetően nincs szükséged semmiféle segítségre, hogy hozzájuss a raktárszobában lévő holmidhoz. Saját chipkártyáddal nonstop bejuthatsz az épületbe, tárolód pedig a saját lakatoddal működik.

Különféle méretű raktár kiadó Budapest IX. kerületében

A legnagyobb kérdés a raktározási megoldások keresésekor a méret. Természetes, hogy nem szeretnél többet fizetni, mint amekkora helyre valóban szükséged van. De ha korábban nem foglalkoztál a témával, nem olyan könnyű megbecsülni, hogy mekkora tárolót is keress.

Ezért hoztuk létre ingyenes Tárhelybecslő funkciónkat, amivel néhány egyszerű kérdést megválaszolva percek alatt felmérheted, hogy mekkora a számodra szükséges tárolási hely. Ha ezt már tudod, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megtaláljuk Neked az ideális raktárat! Kínálatunkban többféle méretű, sőt alaprajzú raktárszoba is megtalálható az 1 köbméteres mini raktártól a 45 m2-es helyiségig.

Segítségedre leszünk a szállításban is

Raktárunk területén ingyenesen igénybe vehető békákat, targoncákat és kézi kocsikat is találsz. Emellett pedig napi 4 órában utánfutót is biztosítunk számodra. Ha inkább profikra bíznád értékes tárgyaid, bútoraid szállítását, kedvező áron vállaljuk, hogy levesszük az ezzel járó terhet a válladról.

Üzletünk polcain sorakoznak a termékek csomagoláshoz, egy helyen beszerezheted nálunk a takarófóliákat és dobozokat, erős ragasztókat, de akár egy korszerű, biztonságos lakatot is vásárolhatsz.