Self store tárolók az Euro Mini Storage-nál

Raktárbérlés magánszemélyeknek – árak és szolgáltatások

Ha egyre szűkebbnek érződik a tér otthonodban, mert mindent elfoglalnak a felhalmozott tárgyak, vedd fontolóra egy tároló bérlését. Lakossági raktárbérlés szolgáltatásunk keretein belül különböző méretű tárolókat kínálunk, amikben egyaránt helyet találsz apróságainak és nagyobb helyigényű ingóságainak. Raktárbérlés magánszemélyeknek árak és feltételek terén is rugalmas megoldásokkal. Ismerkedj meg szolgáltatásainkkal!

Mikor lehet óriási segítség egy raktár bérlése?

Költözés, felújítás, öröklés alkalmával sokaknak van szüksége egy plusz tárolóra, ahol nyugodt szívvel elhelyezhetik ingóságaikat. De különösebb esemény nélkül is adódhat úgy az életben, hogy nem férsz már el kényelmesen otthonodban.

A legegyszerűbb tanács lenne, hogy szabadulj meg a felesleges holmiktól, de tudjuk jól, hogy ez nem így működik. Sok tárgynak van felbecsülhetetlen eszmei értéke, mert például szeretett rokonod hagyta rád, vagy felnőtté vált, kirepült csemetéd gyermekkorát idézi számodra. Ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy keresel egy megbízható tárolót ezeknek a dolgoknak, ahol akár hosszú évekig is biztonságban tudhatod őket, de bármikor elő is veheted, ha úgy tartja kedved.

A raktárbérlés magánszemélyeknek árak terén is kedvező megoldást nyújt, hiszen nálunk pontosan annyi helyért fizetsz, amennyire szükséged van. Különböző méretű és alaprajzú tárolóink között megtalálod az ideális raktárat, amivel a legköltséghatékonyabb módon szabadulhatsz meg a feleslegessé váló holmiktól.

Az irattárolótól az óriás raktárig

Attól függően, hogy mennyi helyre van szükséged, választhatsz kisebb-nagyobb raktáraink közül. Mini raktár bérlés szolgáltatásunk már 1 köbmétertől kínál tárolókat, de akár egy kisebb lakásnyi helyet is tudunk számodra biztosítani.

Ha nem tudod felmérni, mekkora is lenne az ideális raktárméret, próbáld ki ingyenes tárhelybecslő szolgáltatásunkat!

Raktárbérlés magánszemélyeknek – árak és akciók

A biztonság és megbízhatóság mellett a költséghatékonyságot is szem előtt tartjuk, ezért rendszeresen kínálunk akciókat raktárunk kihasználtságának függvényében. Látogass el aktuális kedvezményeinket felsorakoztató oldalunkra is, talán éppen ott lapul a számodra ideális megoldás!

Nyugodt lehetsz, ha nálunk tárolod ingóságaid

Korszerű technológiával készült kamerarendszerünk a nap 24 órájában figyelemmel kíséri a raktár teljes területét, valamint biztonsági szolgálatunk is nonstop üzemel. A raktárépületbe személyre szabott chipes belépőkártyával tudsz bejutni, ami egyszerre azt is garantálja, hogy illetéktelenek ne mehessenek az épületbe. Bérelt tárolódhoz saját lakattal férhetsz hozzá.

Kérj ajánlatot kényelmesen online, az alábbi gombra kattintva!