Őszi raktár bérlés

Őszi raktár bérlés kültéri holmik kényelmes tárolásához

Az őszi raktár bérlés hiánypótló megoldás azok számára, akik kényelmesen szeretnék tölteni az őszi és téli időszakot, a kültéri cókmókjaik kerülgetése nélkül. Itt nem csak a kerti bútorra vagy a mobil medencére gondolunk, sok más is bekerül ilyenkor a fészerbe, garázsba vagy oda, ahol még úgy, ahogy elfér. Ezeknek a holmiknak egyáltalán nem tesz jót a pára, a nedvesség és a hideg. Ám a sokmindent nem vihetsz be a lakásba, hiszen vagy lehetetlen vagy kellemetlen, és nem is túl esztétikus telezsúfolni a lakást. Ráadásul felesleges is, hiszen nálunk gazdaságos és tökéletes tárolási lehetőségek vannak. Nézzük, mit raktározhatsz nálunk és hogyan érdemes eltenni ősszel a holmidat!

Az őszi raktár bérlés előnyei

Ami nyáron kint volt az udvaron vagy aktív használatban volt munkához, szabadidős tevékenységekhez, esetleg rendezvényekhez, annak most helyet kell találnod. Bár még szép az idő, de egyre kevésbé lehet a fűtetlen mobil medencében lubickolni, nem kell már a napernyő, alig-alig a kerti bútor, grillsütő és a trambulin, kajak, kenu, csónak, jetsky is parkoló pályára kerül. Ha nincs elég helyed vagy szeretnél szellősebben, kényelmesebben élni ősszel és télen is, az őszi raktár bérlés ezt megadja neked.

Miért zsúfolnád be a garázsba a padokat, kerti széket? Miért vinnéd fel a padlásra a medencét? Ha pedig egyik sincs, miért esnél kétségbe a sok holmi miatt, ha nálunk biztonságosan és kényelmesen tárolhatod, ameddig csak jólesik? A budapesti lakások jelentős része nem kínál elég helyet az olyan holminak, ami főleg szép időben, szabadban használható. Ha szerettek sátorozni és kempingezni, ehhez pedig beszereztetek minden szükséges holmit, sátortól a mobil gáztűzhelyig, ősztől tavaszig valahol ezeknek helyet kell találnod. A bezsúfolás és a minden résbe betömködés nem csak rosszul néz ki és rendetlenséget okozhat, hanem sérüléseket is ejthet a tárgyaidon. Valamint, szinte biztos, hogy tavaszra minden egyes tárgyért minden lehetséges zugot át kell majd kutatni, hiszen ki emlékszik már arra, hol talált neki helyet ősszel? Az őszi raktár bérlés ezzel szemben pont akkora helyet kínál, amekkorán az összes elpakolni kívánt holmid jól elfér. Ráadásul tárolódobozokat és egyéb raktározási kellékeket is találsz nálunk, ha biztosra mennél. Az átláthatóság könnyen megoldható. Nálunk nem nyomódnak meg a bútorok, nem szakad ki a sátor, a felfújható medencét sem rágja meg az egér és a penésztől sem kell tartanod. Tiszta, légkondicionált és kamerával őrzött raktárhelyiségeinkben egyetlen holmidnak sem eshet baja. Raktáraink temperált, tiszta beltéri tárolást tesznek lehetővé otthonodon kívül, de éppoly szabad hozzáféréssel, mint amit garázsod vagy kamrád nyújtana.

Természetesen a megfelelő elcsomagolás, bedobozolás is hozzájárul a tárgyak védelméhez. Ha nincs elég dobozod vagy kifogyott a ragasztószalag, gazdag csomagolóanyag és eszköz kínálatunkból helyben beszerezheted a szükségeseket.

Kinek lesz jó az őszi raktár bérlés nálunk?

Az őszi raktár bérlés kevés feltételhez kötött, ám sok pluszt kínáló szolgáltatásunk, így aligha van olyan, akinek ne lenne megfelelő. Nyilván a földrajzi elhelyezkedés alapvetően meghatározza, hogy tudsz vagy akarsz-e hozzánk jönni, de ha neked megfelel a Budapesten, pontosan a Gyáli úton található raktárunk, akkor semmi sem állhat az együttműködés útjába.

Már 1m2 -től bérelhetsz mini raktárat, egészen a nagy alapterületű tárolókig, úgyhogy sem a kevés, sem pedig a sok vagy nagyméretű holmi nem lehet akadály. Nincs méretbeli megkötés, maximum az aktuális szabad kapacitás szabhat határt. Mivel összesen 5800 m2 a bérelhető terület, valószínűleg a Te értékeid is el fognak itt férni. Hogy mekkora helyre lesz szükséged? Számold ki pár pillanat alatt, néhány kattintással!

Fontos, hogy akár egyetlen hónapra is bérelhetsz, de több évre szintén lefoglalhatod a számodra szükséges tároló kapacitást. Menet közben változtathatod is a méretet vagy az időtartamot, úgyhogy jelentős rugalmasságot fogsz tapasztalni. Lényegében Te szabod meg, mit és hogyan szeretnél az őszi raktár bérlés során. Kérdéseiddel fordulhatsz hozzánk a megadott elérhetőségeink egyikén, nézd meg a weboldalunkon közzétett információkat vagy olvass bele sok hasznos ötletet adó blogunkba!